Pauliens Tiny House

Toen een aantal jaar geleden de tiny house hype opkwam was ik de eerste om mee op de kar te springen.

We verbouwden de garage naast Chalet Paulien tot een supergezellige Tiny House van 32 vierkante meter. Chalet Paulien heeft dus een klein zusje gekregen, dat je mee kan huren in combinatie met Chalet Paulien.  

De Tiny House ligt vlak naast Paulien aan het water en kan samen met Chalet Paulien gehuurd worden met een minimum van 2 nachten in vakanties. Tijdens weekends buiten de vakanties kan het ook voor 1 nacht.

Ideaal om te combineren met vrienden of familie. Of misschien willen de (schoon)ouders wel eens op bezoek komen voor een paar dagen? Je kan samen eten in Chalet Paulien; er zijn extra stoelen beschikbaar.  

Prijs per nacht 70 euro. In deze prijs zit het verblijf, het verbruik en de schoonmaak. Je mag ook 1 hond meebrengen (15 euro) en je kan je elektrische wagen opladen aan dezelfde tarieven als Chalet Paulien.

Hoe boeken?  

Je kan Pauliens Tiny House alleen boeken in combinatie met Chalet Paulien. Vermeld daarom bij de reservatieaanvraag voor Chalet Paulien het volgende: Bijboeken Tiny House + datum van de dagen die je wilt reserveren.

Vermeld ook of je een hond meebrengt en je je elektrische wagen wilt opladen.

voor 2 personen (+ 2 kinderen)

1 slaapkamer met 1 twijfelaar (1m40 breed) + 1 slaapbank voor max. 2 kinderen in de living (breng je eigen beddengoed mee)

toilet, douche en wastafel, opbergkast

keuken met kookplaat en opbergmogelijkheden, borden, glazen, bestek en basiskruiden

welkomstgeschenk

TV met ruime DVD-collectie

internetaansluiting (kabel)

gezellig eigen tuintje aan de Amblève met doorgang naar Chalet Paulien, terras met tafel en stoelen en lounge aan het water

buitenkeuken met afwasmogelijkheden en gas-bbq

aparte parkeerplaats voor 1 auto

hond welkom

elektrische wagen opladen mogelijk (zelf laadkabel voorzien)