Aangename kennismaking!

Mijn dochter Juliette en ik voelen ons helemaal thuis in de Ardennen. Dat gevoel willen we met jou delen in onze chalets.

Wie ben ik

Katleen Schelles, aangenaam!

Van kindsbeen af kom ik met mijn vader in de Ardennen. In die tijd was hij een aannemer die zijn avontuur ging wagen met het plaatsen van blokhutten in de Ardennen. Zo kwamen we op het park Val du Promontoire terecht,  waar hij aan zijn eerste “hut” begon. Ik bouwde er intussen een vriendenkring op en was er geen vakantie meer weg te slaan.

Toen ik 18 werd, leek het me wel iets om zelf mee de handen uit te mouwen te steken en zelf mijn eerste chalet te bouwen: Chalet Julien. In 2016 volgde de tweede, Chalet Juliette, genoemd naar mijn dochter. En ondertussen kunnen we ook Chalet Paulien, genoemd naar mijn moeder, aan het lijstje toevoegen. Het pareltje aan het water.

Je vindt me nu wekelijks ter plaatste, enerzijds voor onderhoud, maar ook zeker om te genieten met mijn dochter, vriend en hond van de prachtige natuur in de nabije omgeving.

We hebben het geluk zeer centraal te zitten, wat zowel een rustvakantie als een actieve vakantie mogelijk maakt.

We hopen jullie snel te mogen ontvangen in een van onze chalets!

Groetjes,

Katleen

Chalet Julien, genoemd naar mijn twee zusjes Julie en Lien, is intussen verkocht. Ik werk nog wel nauw samen met de nieuwe eigenaar voor de verhuur van deze chalet.

‘Heerlijk een weekje ontspannen vlak aan de Amblève in een rustig gelegen chalet met alle comfort. We genoten van de rust, de natuur, de prachtige Ardennen. Dankjewel Katleen, voor de heldere uitleg, de bereikbaarheid om een klein probleempje op te lossen, de nette ontvangst. Hopelijk tot nog eens!’

Tine